KATTAVAT RENGASTYÖT KOUVOLAN SEUDULLA

Lähetä meille viesti!

Autohuolto Tony Car Oy tarjoaa erilaiset rengastyöt pitkällä kokemuksella Kouvolassa. Meillä on kokemusta erilaisista rengastöistä jo monen vuoden ajalta. Palveluihimme kuuluvat muun muassa renkaan vaihdot, vannetyöt ja tasapainotukset sekä renkaiden paikkaukset. Meillä on myös monipuolinen valikoima renkaita myytävänä, kysy lisää valikoimistamme!

Rengastyöt tehdään viimeaikaisimmalla kalustolla, joka mahdollistaa huolellisen sekä tehokkaan työskentelyn. Rengastöidemme kiinteä hinta on alkaen 80 €/sarja. 

Valitse Tony Car ja saat ensiluokkaiset rengastyöt. Täytä yhteydenottolomake ja lähetämme sinulle hinta-arvion tarvitsemallesi työlle!

Kaikki rengastyöt samasta osoitteesta

Asioidessasi Tony Carin kanssa, saat kaikki renkaisiin ja vanteisiin liittyvät palvelut saman yhden katon alta. Olipa kyseessä pelkkä kesärenkaiden vaihto talvirenkaisiin, renkaiden korjaus, tasapainotus tai mikä tahansa muu renkaisiin liittyvä työ, me hoidamme sen. Rengastöiden lisäksi myös myymme ja välitämme renkaita.

Renkaiden kuntoon kannattaa panostaa. Kun renkaasi ovat hyvässä kunnossa ja rengaspaineet ovat oikein säädetyt, on ajaminen ennen kaikkea huomattavasti turvallisempaa, mutta myös paljon mukavampaa. Hyväkuntoiset sekä oikein säädetyt renkaat vähentävät omaa kulumista sekä polttoaineen kulutusta huomattavasti. Pidä renkaasi hyvässä kunnossa ja säästä luontoa sekä omia kustannuksiasi!

Veloitus

Kaikki rengastyömme ovat hinnaltaan alkaen 80 euroa per sarja. Tämän lisäksi teemme renkaiden paikkausta, alkaen 30 euroa per paikkaus. Lisäksi renkaanvaihdot kustantavat 30 euroa ja hinta sisältää yhteensä 4 rengasta.

Katso myös määräaikaishuollot

Lähetä meille viesti!

Ota yhteyttä, kun haluat tehdä esimerkiksi ehdotuksen autohuollon tai -korjauksen ajanvarauksesta sinulle sopivana ajankohtana.

Sinun tarvitsee vain kertoa oheisen lomakkeen viestikohdassa autosi rekisterinumero, puhelinnumerosi, tarvitsemasi huolto- tai korjaustoimenpide sekä sinulle sopiva ajankohta. Saat meiltä pian vastauksen kustannusarvion kera. Kustannusarvio edellyttää rekisteritunnuksen antamista.

Yhteystiedot

 Sarkalantie 28

45610 Koria


 050 428 0903

 huolto@tonycar.fi

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:30

Lauantai - Sunnuntai Suljettu

 

 

Suljettu 8.7.2024  - 21.7.2024. Olemme lomalla.

 

 

Autohuolto Tony Car Oy Kouvolassa tekee monipuoliset rengastyöt uudenaikaisella kalustolla ja tehokkaasti. Kysy lisää!

Ota yhteyttä