AUTOSI ILMASTOINTIHUOLTO KOUVOLASSA

Lähetä meille viesti!

Autohuolto Tony Car Oy toteuttaa autojen ilmastointihuollot Kouvolassa pitkällä kokemuksella. Meillä on ilmastointihuolloista vuosien kokemus. Käytössämme ovat ilmastointihuoltolaitejärjestelmät R134a ja R1234yf. Täten voimme huoltaa myös uusimpien autojen ilmastointi järjestelmät.

Ilmastointihuolloissamme on kiinteä 69 euron huoltohinta, johon lisätään tarvittavan kylmäaineen hinnan. Valitse Tony Car, kun haluat autollesi laadukkaan ja luotettavan ilmastointihuollon. Täytä yhteydenottolomake ja me otamme sinuun yhteyttä!

Säännöllinen ilmastointihuolto on fiksu päätös

Auton ilmastointijärjestelmään kertyy epäpuhtauksia, joita et halua hengittää. Tästä syystä järjestelmän säännöllinen huoltaminen on fiksu teko. Suodattimiin väistämättä kertyvät epäpuhtaudet voivat alkaa keräämään bakteerikasvustoa, joka ilmenee huonona hengitysilmana tai jopa pahana hajuna.


Ilmastointijärjestelmän toiminta perustuu sen käyttämään kylmäaineeseen. Tätä ainetta poistuu järjestelmästä vähitellen, minkä seurauksena ilmastointiteho laskee. Varmistaaksesi ilmastointijärjestelmäsi optimaalisen toiminnan, me suosittelemme ilmastointihuoltoa tehtäväksi kahden vuoden välein. Tällä tavalla esimerkiksi alkava bakteerikasvusto voidaan poistaa, ennen kuin se aiheuttaa ongelmia (lisäveloituksesta).Veloitus

Kaikilla ilmastointihuolloillamme on kiinteä 69 euron huoltoveloitus. Pyytäessäsi meiltä tarjouksen teemme sinulle mahdollisimman tarkan arvion koko palvelun hinnasta. Tällä tavalla voit kätevästi kilpailuttaa eri toimijat.

Katso myös rengastyöt

Lähetä meille viesti!

Ota yhteyttä, kun haluat tehdä esimerkiksi ehdotuksen autohuollon tai -korjauksen ajanvarauksesta sinulle sopivana ajankohtana.

Sinun tarvitsee vain kertoa oheisen lomakkeen viestikohdassa autosi rekisterinumero, puhelinnumerosi, tarvitsemasi huolto- tai korjaustoimenpide sekä sinulle sopiva ajankohta. Saat meiltä pian vastauksen kustannusarvion kera. Kustannusarvio edellyttää rekisteritunnuksen antamista.

Yhteystiedot

 Sarkalantie 28

45610 Koria


 050 428 0903

 huolto@tonycar.fi

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:30

Lauantai - Sunnuntai Suljettu

Säännölliset ilmastointihuollot pitävät autosi hengitysilman miellyttävänä ja raikkaana – varaa aika Autohuolto Tony Carilta Kouvolasta!

Ota yhteyttä