MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT KOKEMUKSELLA KOUVOLASSA

Lähetä meille viesti!

Autohuolto Tony Car Oy tekee määräaikaishuollot kaiken merkkisille sekä mallisille henkilöautoille ja pakettiautoille. Kokemusta määräaikaishuolloista meillä on ehtinyt kertyä jo yli 20 vuoden ajalta. Kaikki huollot tehdään auton merkin ja valmistajan ohjeiden mukaan. 

Valitse Tony Car, kun haluat autollesi parasta laatua Kouvolan seudulla. Meidät tunnetaan paikallisesti asiakaslähtöisenä sekä laadukkaana toimijana. Veloitus kaikissa määräaikaishuolloissamme on 78 €/tunti. Täytä yhteydenottolomake ja saat meiltä erinomaisen tarjouksen!

Mikä ihmeen määräaikaishuolto?

Määräaikaishuolto on nimensä mukaisesti tietyn määräajan välein tehtävä säännöllinen huoltotoimenpide, jolla huolletaan pieniä vikoja sekä ehkäistään mahdollisia tulevia vikoja. Määräaikaishuollon väli riippuu merkistä ja mallista, mutta usein se on 15 000–30 000 ajokilometrin tai 1–2 vuoden välein.


Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa hieman perusteellisempi huolto ja siksi se on myös hieman arvokkaampi. Tyypillisesti määräaikaishuollossa hoidetaan esimerkiksi öljyn vaihdot, jarrunesteet, sytytystulpat, jakohihnojen vaihdot sekä suodattimien vaihdot (ilmansuodattimet, raitisilmasuodattimet yms.).

Veloitus

Kaikilla määräaikaishuolloillamme on kiinteä 78 euron tuntiveloitus. Pyytäessäsi meiltä tarjouksen määräaikaishuollolle, teemme sinulle mahdollisimman tarkan arvion koko palvelun hinnasta. Tällä tavalla voit kätevästi kilpailuttaa eri toimijat.

Katso myös ilmastointihuollot

Lähetä meille viesti!

Ota yhteyttä, kun haluat tehdä esimerkiksi ehdotuksen autohuollon tai -korjauksen ajanvarauksesta sinulle sopivana ajankohtana.


Sinun tarvitsee vain kertoa oheisen lomakkeen viestikohdassa autosi rekisterinumero, puhelinnumerosi, tarvitsemasi huolto- tai korjaustoimenpide sekä sinulle sopiva ajankohta. Saat meiltä pian vastauksen kustannusarvion kera. Kustannusarvio edellyttää rekisteritunnuksen antamista.

Yhteystiedot

 Sarkalantie 28

45610 Koria


 050 428 0903

 huolto@tonycar.fi

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:30

Lauantai - Sunnuntai Suljettu

Autohuolto Tony Car tekee määräaikaishuollot pitkällä kokemuksella ja aina asiakaslähtöisesti Kouvolan seudulla – pyydä meiltä tarjous!

Ota yhteyttä